هموژنیزاسیون یک فرایند استاندارد صنعتی است و منظور از آن شکستن مولکولهای چربی به ابعاد کوچکتر می باشد. تا در تمام محتوای شیر بطور یکسان پخش گردد . تمام این فرایند در دستگاه هموژنایزر به روش مکانیکی انجام می پذیرد. یکی از قدیمی ترین کاربردهای هموژن کردن شیر در فرایند به منظور تاخیر در تولید سرشیر در سطح بالایی شیر می‌ باشد.

مزایای فرایند هموژنیزاسیون

شیر :

  • پایداری و همگن کردن شیر و جلوگیری از ایجاد سرشیر به ویژه وقتی که در بسته بندیهای پاکتی پر میشود.
  • باعث ایجاد طعم مطبوع و ظاهر بهتری میگردد.
  • ماندگاری بالایی ایجاد میکند.

شیر ریکمباین (شیر باز ساخته) :

  • مانع از دو فاز شدن شیر (فاز شیر و چربی) میشود.

خامه :

  • باعث ایجاد ویسکوزیته بالا و حس طعم مطبوع و عالی میشود.

ماست و سایر محصولات تخمیری:

  • مانع از دو فاز شدن ماست و ایجاد ساختار مناسب میگردد.

دامنه مختلفی از دستگاه های هموژنایزر برای شیر و لبنیات با همراهی مهندسان با تجربه شما را قادر میسازد

تا به بازده بالا ، تاثیرات زیست محیطی پایین و کارکرد آرام و بی صدا بیشتر دست یابید.

دامنه کاربردی دستگاه هموژنایزر از نقطه نظر ظرفیت و فشار کار و تعداد هدها بر اساس نیاز صنایع و خطوط تولید پیشنهاد می‌گردد.