معمولا شیر پاستوریزه و استاندارد شده از پاستوریزاتور برای تولید پنیر توسط خط لوله به داخل وت پنیر سازی  انتقال میابد.

دماسازی برای این شیر متناسب با نوع استارتر و مایه پنیر مورد استفاده ، با تزریق بخار یا آب سرد به ژاکت تنظیم می گردد.

عملیات اضافه کردن استارتر و سایر افزودنی ها به وت با همزنی نسبتا شدید توسط پارو های استنلس استیل انجام میگیرد.

شیر پس از مایه زنی به خوبی هم زده می شود تا از اختلاط کامل اطمینان حاصل شود.

با توجه به نوع سیال ، فرآیند ، سطح اتوماسیون امکانات مختلفی برای دستگاه وت پنیر سازی قابل پیش  بینی است.

 

  • استفاده از پایه های قابل تنظیم
  • استفاده از جداره دوم با امکان تزریق بخار و آب سرد
  • استفاده از جک تخلیه پنوماتیکی و دستی ، میکسر و کاتر اتوماتیک و دستی
  • ساخت وت در شکل های استوانه خوابیده و مکعبی بر حسب نوع محصول و فرآیند مورد نظر

 

وت های پروسس جهت آماده سازی و تنظیم دمای شیر پنیر سازی و انجام فرایند انعقاد ، برش و آبگیری از دلمه برای انواع پنیر فتا ، پنیر پیتزا و پنیر سخت و محصولات لبنی مشابه کاربرد دارد.