مرحله مداخله انسان در تولید زمانی آغاز می گردد که کار زنبور عسل به پایان رسیده و دوره گلها اتمام می یابد.
خط تولید عسل به گونه ای طراحی شده که در تمام فرآیند تولید و عمل آوری ، کیفیت عسل از لحاظ ظاهری و ساختار داخلی آن حفظ شده و این مستلزم استفاده از ماشین آلات مجهز و با کیفیت و دقت بالاست.
ماشین آلات و تجهیزات ارائه شده این اطمینان خاطر را به شما خواهد داد تا محصول با کیفیت مطلوب ظاهر مناسب و شفاف با حفظ خاصیت عسل را برای شما فراهم می آورد و این به دلیل دقت بالای دستگاه ها در عملکرد و فرایندهای حرارتی می باشد.
دستگاههای مورد استفاده در فرایند تولید عسل شامل :
پولک زن – اکسترکتور عسل – مخزن سکون – فیلتر سه مرحله و بسته بندی بعلاوه تجهیزات جانبی می باشد.
ماشین آلات فرایند عمل آوری مربا شامل :
تجهیزات شستشو ، پوست کن ، خلال کن ، خرد کن – پخت و بسته بندی بعلاوه تجهیزات جانبی می باشد .
خطوط تولید با ظرفیت های مختلف بزرگ، متوسط و کوچک را اجرا خواهد شد.
اجزا و ماشینآلات بر اساس ویژگیهای محصول، نوع بسته بندی، روش فرایند و سیستم پروسس سطح اتوماسیون و فاکتورهای درخواست شده از طرف مشتری می تواند متغیر باشد.