مرحله مداخله انسان در تولید زمانی آغاز می گردد که کار زنبور عسل به پایان رسیده و دوره گلها اتمام می یابد.

خط تولید عسل به گونه ای طراحی شده که در تمام فرآیند تولید و عمل آوری ، کیفیت عسل از لحاظ ظاهری و ساختار داخلی آن حفظ شده و این مستلزم استفاده از ماشین آلات مجهز و با کیفیت و دقت بالاست.

ماشین آلات و تجهیزات ارائه شده این اطمینان خاطر را به شما خواهد داد تا محصول با کیفیت مطلوب ظاهر مناسب و شفاف با حفظ خاصیت عسل را برای شما فراهم می آورد و این به دلیل دقت بالای دستگاه ها در عملکرد و فرایندهای حرارتی می باشد.

دستگاههای مورد استفاده در فرایند تولید عسل شامل :

پولک زن – اکسترکتور عسل – مخزن سکون – فیلتر سه مرحله و بسته بندی  بعلاوه  تجهیزات جانبی می باشد.

ماشین آلات فرایند عمل آوری مربا  شامل :

تجهیزات شستشو ، پوست کن ، خلال کن ، خرد کن – پخت و بسته بندی بعلاوه تجهیزات  جانبی می باشد .

خطوط تولید با ظرفیت های مختلف بزرگ، متوسط و کوچک را اجرا خواهد شد.

اجزا و ماشین‌آلات بر اساس ویژگی‌های محصول، نوع بسته بندی، روش فرایند و سیستم پروسس سطح اتوماسیون و فاکتورهای درخواست شده از طرف مشتری می تواند متغیر باشد.