دستگاه جدید پخت شیر جایگزین مناسبی برای روش سنتی پخت در پاتیلهای ماست بندی در ظرفیت های کم می باشد .

(بدون نیاز به هزینه کردن برای تهیه دیگ های بخار).

در ابتدای توضیحات مزایای اساسی این دستگاه در مقایسه با پاتیلهای موجود در لبنیات سنتی را متذکر می شویم :

  • ته نگرفتن شیر
  • بهداشت کامل
  • مصرف پایین انرژی و صرفه جویی در مصرف گاز
  • سهولت کار و نیاز به نیروی کار کمتر
  • تبخیر کمتر
  • قابلیت خنک نمودن شیر با استفاده از آب شهری تا دمای ۴۵+ درجه سانتی گراد
  • جلوگیری از هدر رفتن شیر در اثر جابه جایی
  • جلو گیری از ایجاد گرمای بیش از حد در محیط کارگاه
  • نیاز به فضای کمتر

در ظرفیت های ۲۰۰ تا ۱۰۰۰لیتر طبق سفارش قابل تولید می باشد. در این دستگاه شیر توسط یک مدار بسته آب با حرارت غیر مستقیم ، تا دمای ۹۰+ گرم شده و این قابلیت را داراست که در دمای فوق توسط یک تایمر قابل تنظیم در مدت زمان دلخواه نگهداری شود. سپس آژیر دستگاه به صدا در آمده و اپراتور دستگاه می تواند با تغییر وضعیت دستگاه از گرمایش به سرمایش توسط کلید مربوط روی تابلو پکیج های گرمایشی را خاموش کرده و با باز کردن شیر آب شهر و عبور آن از پلیت کولر (هیت اکسچنجر) شروع به خنک کردن شیر داخل مخزن بنماید و در این فرآیند تمام مشکلات اساسی پاتیلهای سنتی موجود برطرف گردیده است.
البته می توان قابلیت دیگری را نیز به این دستگاه اضافه نمود ، به این نحو که با تغییر دور گیربکس همزن و اضافه نمودن اینورتور به سیستم تابلو برق و قابلیت تنظیم دور همزن جهت تهیه دوغ نیز اقدام نمود.

سیستم سرمایش آب

در صورت تعدد دفعات پخت شیر جهت جلوگیری از اتلاف آب می توان سیستم آبسردکن متناسب با سایز دستگاه طراحی کرد.
دارای یکسال گارانتی و ۱۰ سال خدمات پس از فروش می باشد .